Concept

Kwaliteit ?


Wij willen graag onze stempel drukken op kwalitatief goed eten.

Daarvoor hebben wij een goede relatie met onze leverancier(s) en zij weten perfect dat het product top moet zijn. Elke klant moet waar krijgen voor zijn feest.

Daarom werken wij altijd seizoensgebonden aardbeien voor in de zomer, asperges in (april tot juni),... deze zijn allemaal het hele jaar verkrijgbaar zowel vers als in de diepvries maar van smaak is er een wereld van verschil. 


Ook het vlees willen we zo puur mogelijk houden. Goed gekruid maar niet overdreven bij ons wordt niet alles gemarineerd voor bijvoorbeeld op de BBQ. Door te sterk marineren gaat de smaak van het vlees verloren en dit willen we niet. We werken met topvlees en wij hebben niets te verbergen en willen dat de smaak van het vlees voor de volle 100% tot uiting komt.

Nieuwe kooktechnieken ?

Er komen tegenwoordig nieuwe technieken de keuken ingeblazen die het product nog meer tot zijn recht laat komen. Onder andere het garen op lage temperatuur. Dit gaan we proberen zoveel mogelijk toe te passen. Men trekt het product vacuüm met kruiden, specerijen,... En we garen dit heel traag op lage temperatuur in een gecontroleerd warm water bad. Door dit zo te bereiden blijft alle smaak, sappen, vitaminen, ... in het product. Ook met het zo lang te garen krijgen we het vlees botermals, gedaan met uitgedroogd vlees. Ik zelf heb een opleiding gevolgd rondom het vacuümgaren om dat hier toch enkele aandachtspuntjes voor zijn en hygiëne zeer belangrijk zijn. Nu we kunnen niet alles op een speciale manier gaan bereiden. Dus wij zoeken uit wat voor welk product het beste is. Wij voeren die nieuwe kooktechnieken wel uit met respect voor de klassieke bereidingswijzen en wij zoeken naar het beste, gezondste, kwaliteitsvolle bereidingswijze. Ook werken wij met andere bindingsmiddelen die gezonder en geen smaak, nog structuur veranderingen geven.

Uw wensen/ideeën ?

Bij ons staat de klant centraal. Heeft u toffe ideeën voor uw feest zowel voor het eten als voor locatie en aankleding kunnen wij u hierbij bijstaan. Wij hebben verschillende partners die gespecialiseerd zijn in hun vak(tenten, aankleding met planten/bloemen, verlichting,...)


Kan u toch niet blijven stilzitten en doet u bepaalde zaken graag zelf is dit voor ons geen probleem en zullen u hier ook raad in geven.


Wij kunnen uw feest va A tot Z organiseren. Zo dat u met een gerust hart kunt genieten en feesten.